2009. február 20., péntek

cafard - world's crisis (demo) [1995-1999]


ábelnek köszönhetően megvan az infó a dabasi cafard-ről. '95-'96 körül alakult. alapította lelik ádám aki a bandában a
dobokat aprította. gitáron kis zoli, mikrofonnál kobaly tomi, a basszusgitáros neve sajnos nem lett meg. mint kiderült a banda '99-ben feloszlott kobaly tomi tragikus halála után. később lelik adam lelépett, ha minden igaz jelenleg mexicoban él.
"lelik ádám rettentő sepultura, SOD, DRI fan volt, az enekes meg a regi 80-as évek punk - exploited, GBH vonalon mozogott igazából. a zene is azoknak az éveknek megfelelő hardcore/metal/crossower hibrid volt. nagyon intezív, jó koncerteket csináltak. '98 körül/től voltak a legaktívabbak, regeteget játszottak akkori hardcore/crossover zenekarokkal dabason, ocsán, gyálon, pesten. szigeten is voltak és a régi mezőtúron. akkor kezdett beindulni nekik a szekér amikor kobaly tomi elhunyt. játszottak bécsben is az osztrák racial abuse társaságában. akkoriban nyomult az SCHC, az united side-al meg a liberal youth-tal is jatszottak közösen meg a regi fresh fabrikkal valamint a székesfehérvári CDT-vel is."
tracklist:
A-oldal: 1.get out 2.world's crisis
B-oldal: 3.devoted to expectation 4.nobody cares
download: [mediafire]

1 megjegyzés:

  1. Dabasi lévén,anno voltam pár bulijukon. Ádámmal jó barátságot őrzök,bár azóta,hogy kiment Mexikóba nem találkoztunk. Szerettem a zenéjüket a demó kazettájuk a mai napig megvan. A koncerteken király hangulat volt mindig. A basszeros neve Bálint Balázs,jelenleg a Waiting for Violet bandában zenél.

    VálaszTörlés