2009. február 23., hétfő

marina revue - "sikoly a mából" 1993. trottel rec.

a legendás magyar hardcore/punk zenekar 1984 elején alakult trottel, qss, t'34 tagokból. a kazi egyik oldalára egy 1985-ös paksi koncert felvétel a másikra pedig a zenekar utolsó próbafelvétele került ami 1985 őszén készült valahol ürömön. a banda feloszlása után a tagok az AMD-ben, trottelben, VHK-ban zenéltek tovább. az énekest gyurit pedig ismerhetitek a tizedes meg a többiek, bandanas, bensörmens zenekarokból. a kazit 1993-ban a trottel rec. adta ki. a felvétel minősége nem a legfaszább, de akkoriban ez így ment. "úgy szólnak ahogy annak idején szólni hagyták őket." /trottel rec./
tracklist:

A-oldal: 1.régi múltad (utolsó próba) 2.hajszolni a boldogulás 3.tőrizd a békét! 4.robbanj fel te negédes világ! 5.én vagyok az a srác 6.sikoly a mából 7.sárga eső 8.meddig tart még? 9.XX. századi kultúrember.
B-oldal: 1.romantika (utolsó próba) 2.zúg a volga 3.ne aggódj a kormány miatt 4.pajtás daloljunk 5.rohadt bolygó (totál '85) 6.éljen a nyugodtság 7.XX. századi kultúrember 8.nem maradt ránk semmi 9.én vagyok az a srác 10.régi múltad (első koncert,'84 tavasz, balatonszemes)
download [mediafire]

2 megjegyzés:

  1. Belső borító és szövegek benne vannak a letölthető cuccban? És saját rippelés vagy pankftp-és?

    VálaszTörlés
  2. nem tudom, hogy punk ftp cucc-e, egy havromtól kaptam. ha jól emlékszem benne van a belső borító is.

    VálaszTörlés